Download brochure

'Ik voel me in de infrarood sauna gezond'

'Ik voel me in de infrarood sauna gezond'

Online slimmeriken Patrick en Anoek uit Utrecht helpen bedrijven met hun online strategie, marketing en content. Ze hebben het druk. Toch vinden ze een gaatje in hun volle agenda om ook HUG te adviseren. Aan het einde van de afspraak roepen ze: “Doe ons thuis ook maar zo’n ding.”

LEF

Vorig jaar zette Patrick zijn zelfstandige onderneming om in een BV. En verruilde Anoek haar baan voor het zelfstandig austronaatschap. Ze verbouwden hun oude huis. En verkochten het. Kochten een nieuwe woning. En verbouwden deze. Tenslotte verhuisden ze. Patrick vertelt: “Wat een jaar! De eerste keer dat ik in het nieuwe huis op de bank rustig om me heen keek, nam ik me voor om veel vaker te ontspannen en te genieten. Werk gaat altijd door. Je moet soms durven zeggen: ik pak m’n rustmoment.”

WELDAAD

Anoek vertelt: “Voor ontspanning ga ik bewust regelmatig een dagje naar de sauna met vriendinnen of m’n zus. Ik ben echt fan van de infrarood sauna en ga er altijd in. Daarna ben ik totaal ontspannen. In m’n lijf. In m’n hoofd. De warmte is zo weldadig. Ik voel me gewoon gezond.”

GEDOE

Patrick houdt niet van openbare sauna’s. Al die drukte. Hij houdt wél heel erg van warmte. Maar hij zou nooit een sauna laten inbouwen. “Ik heb geen zin in verbouw-gedoe. Zelfs als we er voldoende plek voor zouden hebben. En stel dat we ons huis willen veranderen, of we verhuizen, dan kan hij niet mee.”

VERLIEFD

Als ze de HUG – eerst zelfs alleen op papier – zien, slaat de vonk over. “Het is echt een mooi ding. Een product waar je verliefd op kunt worden,” vindt Anoek. Na een hele dag Camilo en Arlen adviseren over de marketing voor HUG, is ze overtuigd. Zo’n ding wil ze ook. “Heerlijk opwarmen na m’n schaatsles. Patrick hoeft de deur niet uit voor een sauna. En zelfs voor onze dochter is het lekker.”

Inmiddels heeft Patrick zijn levensstijl omgegooid: “Je kent me gewoon niet meer terug. Ik drink geen koffie. Eet geen suiker. Ik sport elke dag. De HUG als gezonde en ‘gedwongen’ chillplek past daar perfect bij.”


Elke dag Jamaica-vakantiegevoel thuis met infrarood sauna HUG

Heb je tot helemaal hier gelezen? Awesome.

Aangenaam, HUG is de #1 infrarood sauna voor 1
persoon van 1m2

 Dit is een blog van HUG.  Misschien ben je hier terechtgekomen, omdat je meer wilt weten over
ontspanning, infraroodsauna’s of over de HUG?

>> 
In dit blog krijg je tips om thuis te ontspannen.
>> Een infrarood sauna is geen Finse sauna. 
Lees het hier.
>> Of 
maak kennis met de bedenkers en makers. 

Zonder+kleren+in+infraroodcabine

ALLE VOORDELEN VAN DE HUGSEAT

✔ designed & made in NL, geen import- of massaproduct

 past overal, 90 cm breed, 80 cm diep, 177 cm hoog

 geen krachtstroom, een geaard stopcontact volstaat 

 verbruikt 1.250 watt, vergelijkbaar met een waterkoker

 stralers met 7.500 branduren = levensduur van 30 jaar

✔ zero opwarmtijd: één druk op de knop en je begint  

✔ easy in onderhoud + 5 jaar volledige productgarantie

HUG is een full spectrum infrarood sauna die je gezond maakt, die er cool uitziet en waar je geen omkijken naar hebt.

 

IN DE BROCHURE VIND JE ALLE BENEFITS EN SPECIFICATIES VAN DE HUG EN MAAK JE KENNIS MET DE MAKERS.

 

VRAAG DE BROCHURE AAN